Bilete festival și camping

Acces zonă festival
Biletul cu Acces zonă festival" oferă posibilitatea de a avea acces nelimitat în toate zonele festivalului, inclusiv zona de concerte, zona de mâncare, activitățile pentru copii și adulți, precum și zona sportivă. Asta înseamnă că poți explora și participa la toate activitățile și divertismentul oferite în cadrul festivalului, fără restricții în diversele zone disponibile. Biletul de acces în zona festivalului nu include și accesul în zona de camping, acesta trebuie achiziționat separat.

Vineri - accesul în zona de festival se face începând cu ora 14:00
Sambata - accesul în zona de festival se face începând cu ora 11:00
Duminica - accesul în zona de festival se face începând cu ora 11:00
Copii sub 14 ani au acces gratuit, biletul este valabil doar însoțit de un document care să ateste vârsta (carnet elev/certificat naștere/alt document).
Acces zonă camping
(dușuri, toalete, prize, pentru cort personal sau cort închiriat)
Taxa de acces în zona de campare se plătește pentru fiecare persoană și vă oferă, individual, dreptul să vă instalați cortul și să utilizați facilitățile disponibile în zona de camping: dușuri, toalete, prize electrice, fie că veniți cu propriul cort, fie că închiriați unul. Pentru cei care vin cu propriul cort și echipament de camping, nu există costuri suplimentare, aceasta este singura taxă pentru campare. Puteți de asemenea opta pentru parcarea autoturismului într-o zonă special amenajată.

Checkin - Vineri - accesul în zona de camping se face începând cu ora 12:00
Checkout - Luni - spațiul de camping trebuie eliberat și lăsat curat până în ora 12:00
Închiriere cort basic 2 persoane
Când cumpărați bilete la festivalul de muzică, opțiunea "Închiriere cort basic pentru 2 persoane" înseamnă că puteți închiria un cort simplu, în care pot dormi două persoane, însă acesta nu include sacii de dormit și izoprenul - aceste echipamente pot fi închiriate separat, opțional, sau le puteți folosi pe cele proprii.
Închiriere izopren
Acest echipament include o saltea izoprenică pentru fiecare persoană. Cortul în sine trebuie închiriat separat. Deci, puteți opta pentru închirierea unui izopren cu sau fără închirierea cortului. Aceasta vă oferă o opțiune comodă de a avea echipamentul necesar pentru cazare la festival.
Închiriere Fancy Tent 2 pers
(cort mare, pat, masuță, covor lumină)
Închirierea unui “Cort Fancy pentru 2 persoane” înseamnă că veți beneficia de un cort spațios, echipat cu pat pentru 2 persoane, măsuță și covor, lumină, asigurându-vă astfel o experiență de cazare confortabilă, și plină de farmec: sub cerul înstelat, sub lumina lunii pline, în mijlocul naturii, aproape de atmosfera festivalului. Este ca și cum ați locui la "un milion de stele”.
Aprinde o stea și  împlinește o dorință!
O poți face cumpărând un bilet pentru a participia la experiența festivalului sau poți dona pur și simplu pentru a susține cauza noastră, a Asociației Casa Bună.
Social platforms